Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie, dietetyczne danie obiadowe.
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20231
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 136
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 2059
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2727
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 726
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20231
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 136
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 2059
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2727
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 726
Składniki
Z dorsza usunąć ości i opłukać. Skropić sokiem z cytryny i przyprawić obfice ziołami. Odstawić na ok.15min i ugotować na parze.
Kalarepkę i pietruszki obrać i pokroić w kostkę. Zalać do połowy wodą i dusić do miękkości. Pod koniec dodać koperek i sos sojowy (jeśli nie mamy to można po prosu posolić).
Młode ziemniaki obrać i ugotować w osolonej wodzie. Na talerzu posypać je koperkiem (można je lekko porkruszyć). SMACZNEGO!