Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna cukinia faszerowana kaszą pęczak, fasolką szparagową, pomidorem i serem mozzarella. Polecam.
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1149
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 58
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 165
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1149
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 58
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 165
Składniki
Pęczak gotujemy na sypko wg wskazówek na opakowaniu. Fasolkę gotujemy al dente około 8-10 minut, studzimy i kroimy na mniejsze kawałki. Pomidora obieramy ze skórki i kroimy w kosteczkę. Połowę sera kroimy w kostkę, resztę w plasterki. Do kaszy dodajemy fasolkę, pomidora, ser pokrojony w kostkę i przyprawy. Cukinię kroimy wzdłuż na pół. Wykładamy farsz połówki cukini. Układamy plasterki sera. Pieczemy 30-35 minut. Smacznego ;)