Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Croissant z prosciutto i masłem orzechowym"
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 56
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 2953
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 310
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 54
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 80
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 56
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 2953
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 310
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 54
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 80
Składniki
Porcja dla 2 osób, czas przygotowania: 5 minut
Przetnij croissanta na pół, posmaruj grubą warstwą masła orzechowego. Na każdej części rogalika połóż 3 plastry prosciutto. Posyp umytymi i osuszonymi liśćmi szpinaku (dzięki temu po rozpakowaniu będzie można łatwo rozdzielić połówki i zjeść każdą osobno). Złóż rogaliki w całość, zapakuj do pudełka na lunch. Gotowe!Źródło: Twój Styl