Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Ciasto drożdżowe ze szpinakiem"
Pyszne placki z kiszonej kapusty idealne do gulaszu, lub z kleksem śmietany i...
Odsłon: 5221
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 4993
W niecałe 15 minut można przyrządzić ciepłe danie, kiedy nie ma za wiele czas...
Odsłon: 55
Proste i szybkie ciasto nie tylko na weekend
Odsłon: 226
Pyszne placki z kiszonej kapusty idealne do gulaszu, lub z kleksem śmietany i...
Odsłon: 5221
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 4993
W niecałe 15 minut można przyrządzić ciepłe danie, kiedy nie ma za wiele czas...
Odsłon: 55
Proste i szybkie ciasto nie tylko na weekend
Odsłon: 226
Składniki
Na maśle zeszklij posiekaną cebulę.Dodaj szpinak i duś kilka minut. Wciśnij czosnek, dodaj jajko i przyprawy.
na ciasto wymieszaj, zagnieć, rozwałkuj i wyłóż na natłuszczoną formę.
Na połowie ciasta rozsmaruj nadzienie, posyp pokruszoną fetą i zakryj drugą częścią ciasta.
Piecz około 25 minut w piekarniku rozgrzanym do 200°C.
Przepis nadesłała: Katarzyna GierulaŹródło: Kurier TV