Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne placki z kiszonej kapusty idealne do gulaszu, lub z kleksem śmietany i zieloną pietruszką
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 408
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 11558
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 76
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 408
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 11558
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 76
Składniki
Kapustę odciśnij i pokrój drobno. Przełóż do miski, dodaj mąkę, jajka, chrzan, sól i pieprz i wymieszaj.
Na patelni rozgrzej olej i za pomocą łyżki nakładaj porcję ciasta na placuszki. Smaż na małym ogniu na rumiano z obu stron.
Podawaj z gulaszem lub kleksem śmietany.