Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chop Suey to potrwa kuchni chińskiej, najlepiej smakuje z ryżem.
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 157
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 19
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 83
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 404
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19578
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 157
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 19
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 83
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 404
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19578
Składniki
1. Fileta kroimy w kostkę, prużymy na rozgrzanym oleju .
2. Doprawiamy solą oraz sosem sojowym.
3. Grzyby Mun moczymy w gorącej wodzie.
4. Ogórka obieramy i kroimy w słupki, przekładamy do naczynia.
5. Paprykę kroimy w paseczki, łączymy z ogórkiem.
6. Papryczki Chili również drobno kroimy.
7. Brokuł dzielimy na mniejsze różyczki.
8. Cebulę obieramy, kroimy w kostkę i prużymy na rozgrzanym oleju.
9. Marchewki obieramy, kroimy w krążki i dodajemy do cebuli.
10. Grzybki Mun odlewamy z wody i drobno siekamy, przekładamy do cebuli.
11. Podlewamy wodą.
12. Dokładamy pozostałe wszystkie warzywa, dusimy 10 minut.
13. Doprawiamy Czosnkiem, solą oraz imbirem.
14. Łączymy z mięsem,doprawiamy chili
15. Mąkę rozrabiamy z odrobiną zimniej wody.
16. Hartując dodajemy do mięsa, 2 minuty gotujemy.
17. Danie gotowe. 18. Smacznego.