Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 149
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 44
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 149
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 44
Składniki
ryż ugotować w osolonej wodzie z dodatkiem łyżki masła. Pierś pokroić w kostkę posypać solą, pieprzem, gyrosem. Mięso smażyć na rozgrzanym tłuszczu. Dodać mieszankę warzy i dusić ok 15 min. doprawić do smaku sosem sojowym, solą i pieprzem. Smacznego