Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jak uniknąć nielubianych grudek w kremie budyniowym? Jest na to prosty sposób!
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 113
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1943
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2716
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 716
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 113
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1943
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2716
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 716
Składniki
Aby na studzącym się budyniu nie tworzył się "kożuch" należy na gorący budyń położyć folię spożywczą, przycisnąć ją do ciepłej powierzchni i odstawić do wystygnięcia. Przed połączeniem budyniu z masłem, zdejmujemy folię i dodajemy to masy. Krem będzie gładki, bez niepotrzebnych grudek grudek.