Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Klasyka schabowego w innej wersji. Mięsko jest dużo bardziej soczyste.
Deska do krojenia, patelnia, talerze, tłuczek do mięsa
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 53
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 86
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5947
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 89
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 53
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 86
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5947
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 89
Składniki
Łopatkę pokroić w plastry i rozbić jak na schabowe, doprawić solą i pieprzem, oprószyć mąką, włożyć do jajka(do jajka dodaj wegete) i do bułki tartej. Smaż na rozgrzanym tłuszczu. Smacznego 🫶