Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ze zwykłych wafli można wyczarować piękny i pyszny torcik. 3 składniki, 15 minut pracy i zadowolenie gości murowane.
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 54
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 88
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5949
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 89
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 54
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 88
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5949
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 89
Składniki
Krem orzechowy rozprowadź równomiernie na czterech lub pięciu waflach i ułóż je jeden na drugim. Ostatni wafel posyp zmielonymi pestkami dyni, lub inną posypką. Odstaw do lodówki na kilka godzin, lub zamrażalki na kilkanaście minut.