Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i szybka w przygotowaniu tarta. Bardzo smakuje dzieciakom.
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 120
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1990
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2723
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 719
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 120
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1990
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2723
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 719
Składniki
Składniki na tartę wyrabiamy na gładkie ciasto i wkładamy na pół godziny do lodówki. Następnie wylepiamy ciastem okrągłą blaszkę lub naczynie żaroodporne i nakłuwamy widelcem. Wstawiamy do piekarnika i pieczemy ok. 35-40 min. w temperaturze 180°. Lekko przestudzoną tartę smarujemy Nutellą i układamy owoce. Smacznego