Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
coś pysznego
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 157
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 19
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 83
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 403
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19578
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 157
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 19
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 83
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 403
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19578
Składniki
Z podanych składników zagnieśc ciasto ,podzielić na 2 części,jedną rozwałkowac i wyłożyć dno i boki brytfanki .Owoce podgrzać i wsypać do nich galaretkę wszystko razem dokładnie wymieszać i wyłożyć na ciasto,na górę dać drugą część rozwałkowanego ciasta i ponakłuwać go widelcem.Piec w 180 stopniach ok. 30 minut.wystudzone ciasto posypać cukrem pudrem.Życzę smacznego.