Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Suflet marchewkowy"
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 160
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 20
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 87
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 421
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19582
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 160
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 20
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 87
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 421
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19582
Składniki
Marchewki oczyść, opłucz i ugotuj na miękko. Ostudź, zmiel lub rozgnieć, aby powstała gładka masa.
Do marchewki dodaj żółtka, szczyptę soli, cukier puder oraz serek waniliowy. Połącz z ubitymi na sztywno białkami.
Małe foremki (lub jedną dużą) posmaruj masłem, posyp bułką tartą. Wlej masę. Piecz ok. 45 min w temp. 170°C.
<strong>Anna Złotkowska z Wrocławia</strong>
Porcje 3 Przygot. 70 min Cena 1,50 zł Kalorie 267 kcalŹródło: Takie jest życie