Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 162
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 22
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 93
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 426
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19583
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 162
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 22
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 93
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 426
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19583
Składniki
Miód podgrzać z mlekiem mieszając do połączenia składników,ostudzić. Z powyższych skladnikow wraz z miodem i mlekiem zagnieść ciasto. Podzielić na trzy części,upiec placki w 180 stopniach ok. 15 minut.
Do mleka wsypać kasze manny i cukier,gotować mieszając aż masa będzie gęsta . Ostudzić. Następnie utrzeć z masłem.
Składniki umieścić w garnku,podgrzewać do połączenia się składników. Dodatkowo 2 małe słoiki dżemu lub powideł. Pierwszy blat posmarować dżemem na to polowa masy ,przykryć drugim blatem i znowu dżem i masa,na to ostatni blat. Polać polewą.