Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kruchy spód do mazurka na dużą blachę poleca się dla fanów kruchego ciasta, lecz nie twardego jak głaz.
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 820
Polecam.
Odsłon: 1043
Szybka babka z airfryera jest wyjątkiem w mojej kuchni, bo nie lubimy się z b...
Odsłon: 123
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 820
Polecam.
Odsłon: 1043
Szybka babka z airfryera jest wyjątkiem w mojej kuchni, bo nie lubimy się z b...
Odsłon: 123
Składniki
Ze wszystkich składników zagnieść jednolite ciasto. Zimne masło można pokroić na małe kawałki dzięki czemu prościej będzie je zagnieść. Schować do lodówki na minimum godzinę. Po upływie godziny ułożyć w blaszce papier do pieczenia, a następnie rozłożyć ciasto. Piec około 30 minut w 180 stopniach bez termoobiegu lub do zarumienienia. Idealne ciasto do podania z kajmakiem lub innym lubianym kremem.