Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Sernik zebra"
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 35
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 88
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 273
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 35
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 88
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 273
Składniki
Spód: herbatniki pokrusz, wymieszaj z masłem. Wylep formę.
Żółtka zmiksuj z cukrami, twarogiem, śmietaną, budyniami. Wymieszaj z ubitymi białkami. Podziel na pół. Do jednej części dodaj kakao i stopioną czekoladę. Po 3 łyżki masy wlewaj na przemian na spód.
Piecz 75 w temp. 170°C. Pozostaw w piekarniku, aż sernik ostygnie. Czekoladę rozpuść w kremówce. Posmaruj wierzch ciasta.
Porcje 20 Przygot. 120 min Cena 1,85 zł Kalorie 291 kcal
<strong>Małgorzata Pankiewicz z Gowina</strong>Źródło: Takie jest życie