Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i bardzo proste tosty francuskie, o smaku maliny i białej czekolady. P...
Odsłon: 44
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 63
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 2748
Spontaniczne danie z tego co było pod ręką... Zadowoli każde podniebienie, sz...
Odsłon: 217
Ciasto jest bardzo kruche, wilgotne, niezbyt słodkie, ani za kwaśne, mnie oso...
Odsłon: 156
Pyszne i bardzo proste tosty francuskie, o smaku maliny i białej czekolady. P...
Odsłon: 44
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 63
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 2748
Spontaniczne danie z tego co było pod ręką... Zadowoli każde podniebienie, sz...
Odsłon: 217
Ciasto jest bardzo kruche, wilgotne, niezbyt słodkie, ani za kwaśne, mnie oso...
Odsłon: 156
Składniki
Ciasto zagnieść i podzielić na pół pierwsza część rozwałkować a druga część zamrozić. Wszystkie składniki na masę serową ubijamy mikserem.Masę wykładamy na ciasto. na wierch układamy plasterki brzoskwiń z puszki.Białka z 5 jaj ubijamy na sztywno wsypać 1 szklankę cukru a na koniec 1 łyżka mąki ziemniaczanej. Pianę wlewamy na masę serową posypać ciasto z zamrażarki utarte o grubych oczkach. Piec 1 godzina na złoty kolor