Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Sernik śmietanowy"
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 266
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 67
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 70
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5379
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 266
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 67
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 70
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5379
Składniki
Spód: zmiksuj ciasteczka, płatki, cukier, cynamon. Wlej stopione masło i wymieszaj. Ciastem wylep formę dwukrotnie wyłożoną folią aluminiową. Piecz 12 min w temp. 180°C.
Twaróg zmiksuj ze śmietaną oraz jajkami. Dodaj miąższ z wanilii i przyprawę do piernika.Wylej na ciasto. Tortownicę ustaw na blasze napełnionej do połowy wodą. Piecz 80 min w temp. 190°C.
Drzwiczki uchyl, ostudź sernik w piekarniku. Udekoruj dowolnie.
<strong> Przepis przysłała Paulina Jakubczak z Zawiercia</strong>
Czas: 100 min. Cena por.: 1,60 złŹródło: Bella Relaks