Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybko się robi i jest pyszny.
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 94
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1778
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2708
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 705
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 94
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1778
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2708
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 705
Składniki
Cukier 1 szkl,masło,2 żółtka i cale jajko utrzeć w czasie ucierania dodawać po 1 łyżce twarogu.że szklanki mleka odlać trochę i zalać żelatynę, resztę mleka zagotować.Zalać ciepłe mleko z wymieszaną żelatyną, jak ostygnie wlać do ciasta. Wszystkie bakalie wsypać do masy Dno tortownicy wyłożyć pokruszonymi herbatnikami i wlać masę.
Wstawić do lodówki jak się trochę schłodzi można położyć dowolne owoce i polać galaretką. SMACZNEGO.