Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapraszam na kolejny pyszny przepis
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 108
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1882
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2716
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 714
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 108
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1882
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2716
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 714
Składniki
Składniki na ciasto dokładnie ze sobą łączymy, ugniatamy. 1/4 ciasta wkładamy do lodówki. Reszta ciasta wyklejamy spod naszej blachy
Następnie jajka z cukrem ubijamy na pianę. Dodajemy resztę składników I miksujemy do ich połączenia. Nasza masę wylewamy na przygotowany spod. Na masę wrzucamy wisnie- mogą być mrożone, u mnie z nalewki
Na wierzch urywamy mniejsze kawałki naszego ciasta które było w lodówce.
Sernik Pieczemy góra- dół w 180 stopniach. Około 50-60 min Blaszka 25/35cm