Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczny sernik sama go wymyśliłam ,robiłam go córce do szkoły zachwalali go bardzo.
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 108
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1887
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2716
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 716
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 108
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1887
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2716
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 716
Składniki
wykonanie:Wszystkie składniki na ciasto wyrobić, podzielić na dwie części, na spód blaszki większą część ciasta, starkować na tarce jarzynowej, uformować rękoma placek ponakłówać widelcem, na ciasto wyłożyć masę serową(ja twaróg przecisnełam przez praskę, można też zmielić, wszystko dokładnie zmiksować), na masę serową starkować mniejszą część ciasta. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni piec na drugiej półce od dołu około godziny w zależności od piekarnika. Gdy ostygnie polać polewą czekoladową.