Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam krem śmietankowy połączony z serkiem mascarpone. Krem nadający się do przełożenia tortu, do deserów , galaretek itp.
miska, mikser, drugie naczynie,
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 473
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 24419
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 473
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 24419
Składniki
Mocno schłodzoną kremówkę przelewamy do większej miski, następnie miksujemy na sztywną masę z cukrem pudrem aż powstanie gęsta masa. 1/4 części ubitej śmietany przekładamy do drugiego naczynia dodajemy porcjami schłodzony serek mascarpone i miksujemy do połączenia. Tak przygotowaną śmietanę z serkiem łączymy z pozostałą ubitą śmietaną i gotowe. Smacznego.
Ubita śmietana połączona z serkiem.