Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przyprawy z twarogiem. prosty przepis
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 156
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 16
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 77
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 398
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19574
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 156
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 16
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 77
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 398
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19574
Składniki
Drobno posiekaj masło i zmielić z cukrem, jajkiem, śmietaną. Dodajemy tę masę do mąki. Dodać wanilinę, proszek do pieczenia, zagnieść ciasto i odstawić na 10 minut. Gotowanie nadzienia: twarożek połączyć z żółtkiem, mąką, cukrem. Z ciasta formujemy okrągłe ciasta, nakładamy nadzienie twarogowe i przykrywamy. Soki smarujemy żółtkiem jaja. Pieczemy w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez 30 minut.