Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Klasyczny, galicyjski deser do przygotowania w ekspresowym tempie. Wystarczą zaledwie dwa składniki i odrobina czasu, żeby cieszyć się ich smakiem. Zobaczcie, jakie to proste!
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 81
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 53
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 740
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 95
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 81
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 53
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 740
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 95
Składniki
Wafle rozpakowujemy, układamy na papierze pierwszy wafel i rozprowadzamy równomiernie masę po całej jego powierzchni, następnie przykrywamy go drugim waflem i powtarzamy tę czynność. Ostatni wafel układamy na górze bez masy.
Gotowy deser owijamy papierem, odstawiamy na bok i dociskamy go od góry deską lub książkami. Pozostawiamy go na kilka godzin. Gotowe!