Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 133
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
Odsłon: 82
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 133
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
Odsłon: 82
Składniki
Piekarnik nagrzać do 180 stopni, blachę wyłożyć papierem do pieczenia.
Ze wszystkich składników (oprócz barwników) zagnieść gładkie ciasto. Podzielić je na cztery części i do każdej części dodać jeden kolor i ponownie zagnieść, aby ciasto miało w miarę jednolity kolor. Każdą część podzielić na pół i zagnieść z innym kolorem ciasta.
Ciasto rozwałkowywać porcjami na stolnicy posypanej mąką na grubość ok. 0,5 cm i wycinać foremkami ciastka. Układać na blasze i piec ok. 10 minut. Smacznego :)