Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto cukrem i kakaem płynące w ustach się rozpływające
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 55
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 89
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5950
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 90
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 55
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 89
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5950
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 90
Składniki
Z białek ubic pianę
Utrzeć żółtka z cukrem , dodać do białek , wymieszać. Wlać oliwę oraz wodę , dodać mąkę i proszek do pieczenia. Wymieszać.
Odlać pół szklanki ciasta , dodać kakao , wymieszać
Wlać ciasto do foremki , wierzch polać ciastem z kakaem.
Piec ok 50 minut w temp. 170 stopni