Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na szybki placek.
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 167
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 22
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 96
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 433
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19585
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 167
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 22
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 96
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 433
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19585
Składniki
Wykonanie: Jajka ubić z cukrem na krem, dodać olej z kilkoma kroplami aromatu i dokładnie wymieszać. Następnie wsypać mąkę z proszkiem do pieczenia, dodać śmietanę i jeszcze raz dokładnie wymieszać. Ciasto przelać do przygotowanej formy. Gruszki obrać pokroić dowolnie i ułożyć na cieście. Piec w temperaturze 160 stopni przez 25 minut. Po upieczeniu posypać cukrem pudrem.