Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To bardzo szybkie i smaczne ciasteczka.
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 133
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
Odsłon: 82
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 133
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
Odsłon: 82
Składniki
Rozwinąć rulon ciasta francuskiego. Wyciąć foremką gwiazdy. Roztrzepać jajko. Każdą gwiazdkę posmarować pędzelkiem roztrzepanym jajkiem. Następnie na każdą gwiazdkę nałożyć łyżeczkę marmolady różanej. Gotowe gwiazdki ułożyć na blaszce z piekarnika wyłożonej papierem do pieczenia. Wstawić blachę do piekarnika nagrzanego do 200 stopni C i piec przez około 15 minut do zrumienienia. Gwiazdeczki również można posypać cukrem pudrem, jeśli ktoś lubi słodsze. SMACZNEGO !!!