Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosty przepis. Szybkie faworki, mało pracy, dużo przyjemności.
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
Odsłon: 171
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
Odsłon: 27
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
Odsłon: 171
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
Odsłon: 27
Składniki
Piekarnik nagrzać do 200 stopni. Ciasto lekko rozwałkować ,pokroic na prostokaty o długości 8 cm. i szerokości 5 cm. naciąć w środku, przekręcić , ulożyć na balszce wyłożonej papierem do pieczenia . Posmarować mlekiem posypać makiem lub cukrem trzcinowym. Ja osobiście proponuję posypać cukrem.Pieczemy 11 minut. Smacznego!