Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowy ekspresowy keks bez miksera zapraszam po przepis
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 33
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 87
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 272
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 33
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 87
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 272
Składniki
Jajka wbijam do miski wsypuje cukier i roztrzepuje trzepaczka lub widelcem by składniki sie połączyły wlewam olej i stopniowo dodaje mąkę z proszkiem do pieczenia mieszam by nie było grudek ciasto jest bardzo gęste tak ma być.
Jabłka obieram kroje w drobna kostkę i dodaje cynamon a orzechy drobno kroje i dodaje jabłka z orzechami do ciasta mieszam. Ciasto wykladam do blaszki 26 cm wyłożonej papierem do pieczenia równam.
Ciasto piekę w nagrzanym piekarniku na środkowej półce bez termo obiegu w 200 stopniach 45 minut do suchego patyczka, należy pamiętać ze każdy piekarnik piecze inaczej .Gorące ciasto po wyjęciu z piekarnika posypuje cukrem pudrem czekam aż ostygnie . :Po dokładne wykonanie zapraszam na film .Smacznego