Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po prostu pyszne tiramisu. Ten klasyczny, włoski deser w wersji ekspresowej zrobi furorę, sprawi mnóstwo przyjemności i na pewno podbije serce ukochanej osoby.
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 72
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 747
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 112
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 72
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 747
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 112
Składniki
1) Przygotować krem: śmietankę ubić na sztywną pianę, dodać cukier puder oraz serek mascarpone i dokładnie wymieszać mikserem. 2) Biszkopty namaczać w kawie z dodatkiem amaretto i układać po dwa na dnie każdego słoika lub szklanki. 3) Na biszkopty nałożyć po dwie łyżki kremu. Przełożyć warstwą 2 namoczonych w kawie biszkoptów i zakończyć dwiema łyżkami kremu. 4) Tak przygotowany deser schłodzić w lodówce przez min. 2 h. 5) Przed podaniem obficie posypać kakao.