Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie do zrobienia bajaderki z resztek ciasta, które nam zostały, w połączeniu z kilkoma innymi składnikami które zazwyczaj mamy w domu :)
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 133
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
Odsłon: 82
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 133
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
Odsłon: 82
Składniki
Ciasto czekoladowe i herbatniki kruszymy. Orzechy pistacjowe drobno siekamy. Mieszamy z wiórkami kokosowymi. Dodajemy dżem, roztopione i ostudzone masło, cukier puder, mleko i likier i wszystko razem mieszamy. Z gotowej masy tworzymy kulki wielkości orzecha włoskiego i obtaczamy w wiórkach kokosowych. Odkładamy na tackę i do lodówki na kilka minut do zastygnięcia masy. Smacznego :)