Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, mięciutkie i bardzo proste racuchy z jabłkami
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 81
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 52
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 739
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 95
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 81
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 52
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 739
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 95
Składniki
Do mleka dodajemy drożdże, sól i cukier i wszystko mieszamy. Następnie jajko i na końcu mąka i mieszamy aż ciasto będzie gładkie. Przykrywamy ściereczką i odstawiamy na 15 minut. W międzyczasie jabłka obieramy i kroimy w kostkę. Dodajemy do ciasta. Racuchy smażymy na rozgrzanym oleju z każdej strony na złoty kolor. Na koniec posypujemy cukrem pudrem.