Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasto dyniowe o pięknym intensywnym kolorze na dużą blachę polane czekoladą.
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 81
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 52
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 740
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 95
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 81
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 52
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 740
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 95
Składniki
Jajka ubij do białości z cukrem i cukrem pomarańczowym, dodaj olej, mus z dyni i śmietanę. Wymieszaj. Mąkę przesiej z proszkiem i sodą dodaj do ciasta, na koniec sok i otartą skórkę z pomarańczy .
Blachę o wymiarach 26x35 wyłóż papierem do pieczenia i wyłóż ciasto. Piec w piekarniku nagrzanym do 180 st. około 40 minut lub do suchego patyczka.
Po wystudzeniu polej rozpuszczoną czekoladą z dodatkiem śmietany .