Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodkie,proste i szybko znika.
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 106
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1869
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2716
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 712
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 106
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1869
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2716
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 712
Składniki
Białka ubijam dodaję cukier,żółtka z olejem i mieszam.Gdy wszystko się połączy dodaję mąkę z proszkiem do pieczenia delikatnie mieszam.Piekę ok.25 min. w tem.180 stopni.Studzę,kroję na dwie części.
Śmietanę ubijam dodarę serek,cukier puder i żelantynę.Wszystko wyjmuję na jedną część biszkoptu,przykrywam drugą częścią.Wierzch smaruję tofi,posypuję wszystko orzechami.Wkładam na chwilę do lodówki żeby zesztywniało.