Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciacho wyszło przepyszne,przepis dostałam od młodej dziewczyny,która robi już spore kroki w kuchni...i wszystko Jej się udaje..tak,tak Paulinko z Siedlc...dla chcącego nic trudnego..prawda? Polecam Wam to ciacho ..po prostu rozpływa się w ustach:)
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20235
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 144
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 2080
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2727
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 727
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20235
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 144
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 2080
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2727
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 727
Składniki
Masło utrzeć z cukrem i cukrem waniliowym ,dodawać po jednym jajku i dalej ucierać. Gdy masa będzie gładka dodać mąkę i pr.do pieczenia,akurat tu nie przesiewałam mąki i proszku,a ciasto pieknie wyrosło. Blaszkę 25/34 wyłożyć papierem do pieczenia,na wierzch dać ciasto i wcześniej włączyć piekarnik,rozgrzać do 180st. Na ciasto wyłożyć owoce,dać do piekarnika i piec do złotego koloru. Wystudzone ciasto posypać cukrem pudrem.
Smacznego życzę!