Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne i smaczne ciasto do kawy.
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 108
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1887
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2716
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 715
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 108
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1887
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2716
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 715
Składniki
Wykonanie: Kaszę ugotować według opisu na opakowaniu z odrobiną soli, następnie przestudzić i wymieszać z resztą składników. Całość zmiksować, przełożyć do foremki keksowej wysmarowanej tłuszczem (można posypać wiórkami kokosowym). Piec w temperaturze 180 stopni około 40 minut. Po upieczeniu posypać cukrem pudrem.