Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto rozpływa sie w ustach.Na ptysiowych paluszkach ,z owocami i masą budyniową wyszło rewelacyjne w smaku:)
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 53
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 86
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5945
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 89
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 53
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 86
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5945
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 89
Składniki
Ugotować budyń,do gorącego wspypać galaretki i mieszać do ich rozpuszczenia.Wystudzić. Blaszkę 25/25 wyłożyć folią aluminiową ,ułożyć paluszki ptysiowe i posypac malinami. Wylać masę budyniową.
Na wierzchu rozłożyć winogrona,utopią się w kremie. Rozłożyć paluszki i posypać kakao.
Smacznego życzę!