Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
PYSZNE I ŁATWE W PRZYGOTOWANIU
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 94
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1784
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2711
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 707
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 94
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1784
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2711
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 707
Składniki
MARGARYNĘ I CUKIER ZAGOTOWAĆ DODAĆ PŁATKI I DALEJ GOTOWAĆ NA MAŁYM OGNIU CIĄGLE MIESZAJĄC OK 10 MIN
DODAĆ RESZTĘ SKŁADNIKÓW I GOTOWAĆ JESZCZE PRZEZ OK 5 MIN
WYSTUDZIĆ I FORMOWAĆ CIASTECZKA
NAJLEPSZE SĄ NA DRUGI DZIEŃ PO ICH SPORZĄDZENIU