Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ciasto francuskie z kiwi i budyniem
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 149
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 72
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
Odsłon: 116
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 149
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 72
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
Odsłon: 116
Składniki
ciasto kroimy na osiem kwadratów.sklejamy ciasto w rogach każdego - jak na zdjęciu, bo powstały miseczki.przekładamy na blachę wyłożoną papierem do pieczenia.Jogurt mieszamy z suchym budyniem i cukrem.do miseczek nakładamy masę i układam plasterki kiwi.blachę wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 225 stopni i pieczemy 20-25 minut.