Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
delikatne, kruche, aromatyczne ciastka z dominującym smakiem masy kajmakowej i czekolady.
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 81
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 53
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 740
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 95
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 81
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 53
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 740
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 95
Składniki
Miękkie masło, masę krówkową, aromat waniliowy i cukier należy utrzeć na gładką masę. Dodać mąkę i utrzeć do połączenia składników. Wsypać pokrojoną na kawałki czekoladę i wymieszać (najlepiej ręką, ponieważ ciasto jest gęste). Z ciasta formować kulki wielkości orzecha włoskiego, układać na blachę wyłożoną papierem do pieczenie i spłaszczać. Ciastka piec ok. 13 - 15 min. w temp. 190 stopni do zrumienienia ciastek. Smacznego :-) Przepis pochodzi z bloga Moje Wypieki