Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i smaczne w sam raz gdy mamy ochotę na coś słodkiego.W metalowym pudełku zachowują świeżość nawet do kilku tygodni.
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 109
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1916
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2716
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 716
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 109
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1916
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2716
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 716
Składniki
1.Masło utrzyj z cukrem i cukrem waniliowym dodaj jogurt oraz mąkę z proszkiem do pieczenia i cynamonem.Wyrób ciasto na koniec dodaj pokrojone orzechy lub migdały. 2.z ciasta formuj kulki i układaj na blasze wyłożonej papierem do pieczenia, lekko spłaszcz ciasteczka,piec około 12-15 minut w temperaturze 180 st.