Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś dziecinnie proste ale za to jakie pyszne z wykorzystaniem cudownej kaszy gryczanej! Polecam szczególnie osobom będącym na diecie bezglutenowej ale i nie tylko!
Orzeźwiająca lemoniada cytrynowa z syropem miętowym. Doskonała na upalne dni....
Odsłon: 28
W niecałe 15 minut można przyrządzić ciepłe danie, kiedy nie ma za wiele czas...
Odsłon: 31
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 36
Mięciutkie, puszyste oponki. Na drugi dzień zostało mi kilka i są nieco tward...
Odsłon: 21480
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 51
Orzeźwiająca lemoniada cytrynowa z syropem miętowym. Doskonała na upalne dni....
Odsłon: 28
W niecałe 15 minut można przyrządzić ciepłe danie, kiedy nie ma za wiele czas...
Odsłon: 31
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 36
Mięciutkie, puszyste oponki. Na drugi dzień zostało mi kilka i są nieco tward...
Odsłon: 21480
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 51
Składniki
Kaszę gotujemy według przepisu na opakowaniu. Ostudzoną kaszę blendujemy na w miarę gładką masę, dodajemy resztę składników i blendujemy ok. 1 minuty. Wykładamy masę do formy, pieczemy w 180 stopniach przez 35-40 minut. Smacznego! ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA: https://madamekuchnia.wordpress.com