Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna , puszysta i wilgotna babka z dodatkiem majonezu i sera białego śmietankowego , idealna na święta i inne okazje , możesz ja również upiec w keksówce .
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 83
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 55
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 742
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 98
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 83
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 55
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 742
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 98
Składniki
Jajka ubij z cukrem i cukrem waniliowym do białości , dodaj majonez , miękki ser, sok i skórkę z cytryny . Obie mąki z proszkiem przesiej i dodaj do masy jajecznej . Wymieszaj .
Foremkę na babkę z kominem posmaruj tłuszczem i posyp bułką tartą. Wlej ciasto. Piecz w temperaturze 180 st około 40 minut lub do suchego patyczka . Po wystudzeniu posyp cukrem pudrem.