Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne. Bardzo proste do zrobienia. Zachwycają wyglądem i smakiem!
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 148
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 43
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 148
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 43
Składniki
Seler odsącz na sitku z zalewy. Jabłko pokrój w kostkę. Cebulę pokrój w drobną kostkę. Jabłko, seler i cebulę dokładnie wymieszaj. Dodaj majonez, szczypiorek i orzechy. Wymieszaj, dopraw do smaku solą i pieprzem. Każdy plaster szynki posmaruj farszem. Zwiń ciasno w rulonik. Danie przechowuj w lodówce do czasu aż smaki farszu się przefryzą.