Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny i bardzo łatwy z wykonaniu deser. Serdecznie polecam.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 139
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 39
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 139
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 39
Składniki
Brzoskwinie obrać. Usunąć pestki. Następnie pokroić na małe kawałki. Dwie brzoskwinie zblendować na mus. Kremówkę ubić mikserem. Pod koniec ubijania dodać cukier puder. Ubitą śmietankę wymieszać z większością kawałków brzoskwiń. Nakładać do pucharków. Na wierzch każdej porcji dać po 1-2 łyżki pokrojonych brzoskwiń. Polać musem. Dać do lodówki na jedną godzinę.