Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla smakoszy fasolki przepis idealny...serdecznie polecam:)
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 146
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 42
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 146
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 42
Składniki
Cebulkę pokroić w półksiężyce zeszklić na maśle,dodać szynkę lub inną wędlinę pokrojoną w kostkę i zrumienić. Fasolkę ugotować około 20min.Dodać do podsmażonej cebulki z wędliną. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Zajadać ze smakiem:) Smacznego życzę!