Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kaszankę możemy przygotować na różne sposoby,jednak tak upieczona na grillu jest wg.mnie najsmaczniejsza.Bardzo polecam.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 135
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 37
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 135
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 37
Składniki
Cebulę i jabłko drobno pokroić w paseczki,dodać pokrojony w drobną kostkę boczek,doprawić do smaku pieprzem i wegetą, wymieszać. Kaszankę ułożyć na folii aluminiowej,dać cebulę z boczkiem i jabłkiem posypać natka pietruszki ,zawinąć w folię aluminiową i kłaść na rozgrzanego grilla. Piec około 30min. potem zajadać ze smakiem. No niestety zdjęcia końcowego efektu nie udało mi się zrobić:) Powiem tylko tyle,kaszanka wyszła fantastyczna:)
Smacznego życzę!