Sponsorowane

Rozstrzygnięcie plebiscytu: Uczta Smaków - Czas na Wielkanoc

W marcu razem z firmą Sokołów zorganizowaliśmy wielkanocną edycję plebiscytu. W miesiącu poprzedzającym święta poprosiliśmy użytkowników o dodawanie przepisów na pieczone mięsa i wędliny, jajka, sałatki, zupy, ciasta i inne specjały, które można zaserwować na wielkanocnym stole. Spośród setek zgłoszeń wyróżniliśmy pięć najatrakcyjniejszych, do których powędrują nagrody pieniężne.

Fot. materiały promocyjne partnera

Wielkanoc to jedne z najważniejszych świąt w ciągu roku. Z tej okazji razem z firmą Sokołów zorganizowaliśmy konkurs, w którym zachęciliśmy naszych użytkowników do zgłaszania autorskich przepisów na potrawy, które nieodzownie kojarzą się ze świętami wielkanocnymi.

Spośród zgłoszeń, jakie do nas napłynęły, wybraliśmy pięć najciekawszych przepisów, a autorów postanowiliśmy nagrodzić - 1000 zł dla zwycięzcy, 500 zł dla uczestników zajmujących drugie i trzecie miejsce na podium oraz 250 zł dla czwartej i piątej pozycji.

To jednak nie wszystko! W plebiscycie przyznaliśmy nagrodę publiczności - 500 zł dla autora przepisu, który uzyskał największą liczbę głosów.

Co więcej, osoby oddające głosy w plebiscycie, które podały najciekawsze odpowiedzi na pytanie konkursowe, miały szansę zawalczyć o jedną z dziesięciu nagród rzeczowych.

Wyniki plebiscytu zostały opublikowane na stronie: Uczta Smaków - Czas na Wielkanoc

Uczta Smaków - Czas na Wielkanoc

Plebiscyt zakończony

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

60 min
15

Polecane artykuły

Informacje Gulasz z fasolą, befsztyk z warzywami. 5 propozycji na obiady wysokobiałkowe

Szukając zdrowych i zbilansowanych opcji obiadowych, warto rozważyć dania bogate w białko, które nie tylko zaspokoją głód, ale także wspomogą rozwó...

3
Informacje Młoda kapusta z koperkiem Ewy Wachowicz. Jeden składnik robi robotę

Młode, wiosenne warzywa są zazwyczaj najsmaczniejsze, często kryje się w nich również więcej składników odżywczych. Podobnie jest w przypadku młode...

3
Informacje Działa przeciwalergicznie i przeciwmiażdżycowo. Jak stosować miód wiosenny?

Wiosna to czas, w którym natura budzi się do życia - to właśnie dzięki zmieniającym się porom roku możemy czerpać z jej dobrodziejstw całymi garści...

0
Informacje Dlaczego warto jeść rabarbar? Zrób omlet, naleśniki i odchudzający koktajl z rabarbarem

Wiosną i latem warzywa i owoce są teraz najsmaczniejsze, dlatego podczas wizyty na lokalnych targu, ryneczku, czy w sklepie warto wypatrywać sezono...

1