Ewa_Gotuje

Warszawiacy "gotują się" na kulinarną bitwę w "Ugotowanych"!

W najbliższym odcinku do kulinarnej bitwy na smaki staną Warszawiacy! Czterech niezwykłych bohaterów i cztery niepowtarzalne pomysły na idealną kolację. Kto tym razem okaże się najbardziej wyrafinowanym smakoszem, a kto najzdolniejszym kucharzem?

Czyje dania sprostają wysokim wymaganiom konkurentów i zasłużą na miano najlepszej spośród czterech kolacji?

Gotować i udowadniać, że kuchnia to ich namiętność będą: Aleksandra Kisiel - dziennikarka, na co dzień pracująca w redakcji kobiecego pisma, Aleksandra Jaźwiec - instruktorka nauki jazdy, Paweł Matławski - właściciel firmy zajmującej się sprowadzaniem artykułów sportowych oraz Kuba Łabno - wokalista oraz instruktor zajęć tanecznych dla dzieci.


W warszawskim odcinku na stołach "Ugotowanych" zagoszczą między innymi: "Tłuściutkie pajdki, czyli staropolski przysmak z dzieciństwa", "Kaczka pływaczka" oraz "Dydki w zielonej kąpieli". Uczestników programu nie ominie również "Nowojorska kolacja na białołęckim stole"... Brzmi intrygująco? I słusznie!

Najbliższy odcinek "Ugotowanych" to jak zawsze świetna zabawa, ale również ostra rywalizacja! Nagroda to nie tylko kulinarne uznanie, ale również wygrana wysokości 5 tysięcy złotych! Zapraszamy do oglądania! Już 25 listopada, w niedzielę, o godz. 18.00!

 



Źródło: Informacja Prasowa

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Dania główne Placki z kalarepy

Kalarepa, to bardzo dobre warzywo, z którego można zrobić również pyszne placki.

Odsłon: 3898

60 min
4
15 min
7
>60 min
5

Polecane artykuły

Informacje Pierożki i kurczak po chińsku. Zrobisz raz i przepadniesz

To prawda, że podróże kształcą. Dotyczy to nie tylko poznawania zwyczajów czy zabytków, ale też kuchni. Niektóre z nich są tak odmienne od naszej,...

1
Ewa gotuje Znakomite dania i dodatki na grilla

Maj to miesiąc, kiedy rozpoczynamy sezon grillowy, to właśnie teraz poszukujemy nowych i sprawdzonych przepisów na dania i przekąski z rusztu, któr...

1
Informacje Odkryj zapomniane przepisy z kajetu babci. Rumianek - właściwości i zastosowanie w kuchni

Rumianek to jedno z najpopularniejszych ziół goszczących w polskich domach. Uchodzi on nie tylko za skuteczny lek na rozmaite dolegliwości, ale rów...

5
Informacje Możesz zrobić oliwę, pastę do kanapek lub syrop. Jak wykorzystać stokrotki w kuchni

Polacy kochają przyozdabiać swoje tarasy i balkony roślinami, wśród których szczególną popularnością cieszy się stokrotka. Co to za kwiat i czym za...

3